2018 Yazının gece makyaj önerileri

Doğallık için moda hala popülerliğin zirvesindedir. Özellikle yaz aylarında ,Makyaj yapmak istemediğinizde. Mükemmel ciltlere küçük dokunuşlar yapın. Sadece , bb veya cc-krem ,kapatıcı ve allık ile güçlendirin. Ancak vurgulayıcılar  bu yaz işe yaramayacak gibi görünüyor. Yanaklarında cilt lekeleri var mı?  hafif vuruşlarla, kahverengi rimel ile kaş veya ton tüyleri çizin. Dudaklar sağlam bırakılmalı veya üzerlerine şeffaf bir parlaklık bırakılmalıdır.

Işıltılı cildin etkisi hem gündüz hem de akşam makyajı için uygundur. Makyajın tekniklerinin geri kalanı, etkinliğin değerine ve günün saatine bağlı olarak düzenlenir.

Cilt bakımı ile başlayın. Bunu yapmak için doğru temizleme, yumuşatma ve nemlendirme araçlarını bulmanız gerekir. Bir dermatoloğa ve bir güzellik uzmanına başvurmanız tavsiye edilir. Cildin gerçekten neye ihtiyacı olduğunu ve neyin kurtulmak için değdiğini kendi başına anlayabilmesi mümkün değildir.

Doğaya karşı sağlıklı bir cilde sahip olan kızlar, yüzünde kozmetik uygulamalarını kötüye kullanmazlar. Minimum miktarda gözenek koruması kozmetik kullanın. Tıkanmaya başlarlarsa, derhal temizlemeniz gerekir.

Gölgelerin kırmızı gölgesine ek olarak, aynı şekilde mor bir renk uygulanması önerilir. Belirli bir gölgeyle kaşların kısmen lekelenmesi mümkündür .

Alt ve üst göz kapaklarında renkli oklar çizmeye değer. Bir trendin (veya renkli gölgelerin veya okların) ve her ikisinde de bir temel alınabilir. Üst oklar daha geniş olmalıdır. Biraz parıltılı değere sahipler. Utangaç olmayanlar için – sarı gölgenin ok-maxi.

 

 

 

 

Formun mükemmel olması gerekmiyor. Uzanmış tüyler, hafifliğin ve bazı dikkatsizliğin etkisini yaratır. Sıkı bir büroda, makyajın böyle bir unsuru elbette uygunsuz görünecektir. Ama yürüyüş yapmak, parti yapmak veya akşam geçirmek için bir ihmalkarlık yaratırken ihmal edilir.

 

Parıltılı kaş makyajı, daha önce bizim tarafımızdan kabul edildiği gibi parlak bir trend. Eğer fashionista, pailletleri olan bir elbiseye giderse, denemeye değer. Bristki kaşları ve göz kapaklarını koydu. Satıcılar, Nyx veya Inglot markalarından glitter kullanmayı öneriyor.

 

 

 

 

 

 

 

https://youtu.be/USTvFDum8po