Колку е успешен и здрав гастричниот балон за голтање

Во последниве години многу се претпочитаат третмани со балон на желудникот. Откако ќе се стави гастричниот балон во желудникот, тој се надува и обезбедува чувство на ситост во желудникот.

Продолжете

Како се прави ботокс на желудникот? Кои се цените на ботоксот на желудникот?

Што е ботокс на желудникот? Ако имате вишок килограми од кои сакате да се ослободите, но диетата и вежбањето не помагаат, медицинското слабеење како ботокс на желудникот

Продолжете

Што е забен мост? Како се случува забен мост?

Доколку сакате да го подобрите изгледот на вашата насмевка, стоматолозите нудат различни решенија за замена на забите. Протезите се најсоодветната опција за замена на исчезнатите заби.

Продолжете

Што се забни фурнири? Цени за забни фурнири 2023 година

Како се прави забен фурнир? Фурнирот е познат и како „Фурнири за заби“. Тенка како нафора, покривајќи ја предната површина на забите за да го подобри изгледот

Продолжете

Што е естетика на холивудската насмевка?

Кога би можеле да го промените изгледот на забите, што би промениле? Нашата насмевка има огромно влијание врз тоа како ние и другите луѓе не доживуваат. Од изгледот на забите при насмевка

Продолжете

Што е забна круна? Како треба да биде грижата за стоматолошка круна?

Како се прави забна круна? Откако пациентот ќе закаже состанок со стоматологот и ќе разговара за опциите за третман, стоматологот го подготвува забот за фурнир.

Продолжете

Кои се предностите и недостатоците на забните коронки?

Забните коронки се вид на ресторативна стоматолошка терапија. Во споредба со неговите алтернативи, имањето забна коронка е одлична работа за да се спаси оштетениот заб.

Продолжете

Кои се цената на операцијата за намалување на градите, процесот на закрепнување и резултатите во Турција?

Големите гради може да бидат резултат на хормонални промени, зголемување на телесната тежина и доење. Големината на градите е повеќе од козметичко прашање. Проблеми со држењето на телото поради оптоварување на 'рбетот,

Продолжете