Sa i suksesshëm dhe i shëndetshëm është baloni gastrik për të gëlltitur

Trajtimet me balon gastrik janë preferuar shumë vitet e fundit. Pas vendosjes së balonit gastrik në stomak, ai fryhet dhe jep një ndjenjë ngopjeje në stomak.

Vazhdoni