Mide Botoksu Fiyatları 2023 – Marmaris

Mide Botoksu Nedir?

Mide Botoksu, kilo vermek için ameliyatsız bir yöntemdir. İnvaziv bir işlemle 20 dakika süren bu işlem hastaların kilo vermesini sağlar. Mide Botoksu tedavileri için sıklıkla Marmaris Mide Botoksu tercih edilmektedir. Mide botoksu, midenin üst kalın kaslarına botoks enjekte edilerek çalışır. Botoks uygulandıktan sonra midenin sindirimi yavaşlar. Yiyecek alımı çok daha uzun bir süre için yavaş yavaş sindirilir. Bu, hastaların daha uzun süre tok kalmalarını ve bir diyeti daha kolay takip etmelerini sağlar. Ayrıca Marmaris Mide Botoksu hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kimler Mide Botoksu Yaptırabilir?

Mide Botoksu tedavileri, aşırı kilolu olmayan, sadece fazla kilosu olan hastalara uygulanabilmektedir. Obez olmayan hastaların da tercih edebileceği bu tedavilerde hastaların vücut kitle indeksi 27-35 arasında olmalıdır. Daha kolay bir tanımlamaya ihtiyaç duyulurken hasta ideal kilosundan 10-20 kg daha ağır olmalıdır. Ayrıca Mide Botoks tedavisi alabilmek için, hastaların daha önce yemek borusu veya midesine yönelik herhangi bir ameliyat geçirmemiş olmaları gerekmektedir. Siz de bu kriterlere uyuyorsanız, daha detaylı bilgi için bir cerrahla iletişime geçerek Marmaris’te Mide Botoksu yaptırın. Veya Maxısağlık olarak bizimle iletişime geçebilir, erken ve hızlı tedavi planınızı oluşturabilirsiniz.

Mide Botoksu

Mide Botoksu Riskli Midir?

Mide Botoksu, genel bir risk oluşturmaz. İnsan vücudu ile uyumlu olan bu ürünü aldığınızda sadece biraz mide bulantısı ve hazımsızlık hissetmeniz mümkün. Bu birkaç dakika sürecek ve herhangi bir sorun olmayacak. Ancak tabi ki uzman bir hekim tarafından tedavi görmelisiniz. Çünkü risksiz bir tedavi olmasına rağmen uzman olmayan biri Botoks likitinin dozunu ayarlayamıyorsa, az ya da çok enjekte edebilir.

Bu olursa, sindiriminiz bir süreliğine tamamen durabilir veya uyguladığınız tedavi işe yaramayabilir. Bu nedenle hastalar başarılı tedaviler için sıklıkla Marmaris Mide Botoksu’nu tercih etmektedirler. Marmaris hastanelerinin tam ve donanımlı olduğunu bilmelisiniz.

Mide Botoksu Faydaları Nelerdir?

Mide Botoksu yaptırmayı planlıyorsanız, elbette öncelikle bilmeniz gereken bazı faydaları vardır. Doğru beslenme ve egzersizle ideal kilosuna ulaşamayan hastalar için Mide Botoksu uygun bir tedavi yöntemidir. Hastalar gün içinde saatlerce egzersiz yapsalar ve diyet yapsalar bile bazen belli bir kiloya ulaşmakta zorlanabiliyorlar. Ancak çok çeşitli, lezzetli olması da iştah açıcı bir faktör ve diyete engel olabilir. Sonuç olarak, insanların kilo vermesi zorlaşır.

Bu insanlardan biriyseniz bu gayet normal. Ama Marmaris’te Mide Botoksu yaptırdıktan sonra diyetinizin daha kolay olacağını bilmelisiniz. Alacağınız botoks, yediğiniz gıdaların daha sonra sindirilmesini sağlayacak, bu da iştahınızı kontrol etmenizi kolaylaştıracak, egzersiz ve diyet yapmaya devam ederseniz kolayca kilo vermeniz mümkün olacaktır.

Mide Botoksu ile Ne Kadar Kilo Verebilirim?

Mide Botoksu, tedavileri ile ne kadar kilo verildiği sorusu en sık sorulan sorulardan biridir. Ancak Mide Botoksu tedavileri ne kadar başarılı olursa olsun, gerekli bakımları yapmazsanız kilo vermenize yardımcı olmaz. Mide Botoksu, diyete yardımcı olan ve kilo vermeyi kolaylaştıran bir tedavidir.

Sonuç olarak, hastalar tedavi sonrası kilo vermeyi beklemeden önce diyet ve egzersiz yapmayı düşünmelidir. Aksi takdirde yapılan tedaviler hastalarda kilo kaybına neden olmaz. Ortalama bir yanıt vermek gerekli olmakla birlikte, tedaviler sonrasında hastaların egzersiz ve diyete devam etmesi durumunda, fazla vücut ağırlığının ortalama %10 ile %20’si arasında bir oranda kaybetmesi mümkündür.

Mide Botoksu

Mide Botoksu – Türkiye

Türkiye, Mide Botoksu tedavileri için favori bir yerdir. Birçok ülkeye göre daha düşük maliyetle tedavi almak mümkün olduğu için birçok ülkeden hastalar Türkiye’ye gelebilmektedir. Özellikle ameliyatsız tedaviler için Türkiye en iyi seçim olacaktır. Çünkü kolay ve zaman alıcı tedaviler olmasına rağmen birçok ülke Mide Botoksu tedavileri için son derece yüksek fiyatlar talep etmektedir.

Sonuç olarak, tedavi maliyeti bazen erişilemez.
Ayrıca Türkiye’de Mide Botoksu yaptıran kişiler, çok düşük yaşam maliyeti ve son derece yüksek döviz kuru sayesinde tedavi sonrası tatil yapabilir veya tedavi dışı ihtiyaçlarını çok ucuz fiyatlarla karşılayabilirler. Bu nedenle Türkiye en ayrıcalıklı ülkeler arasında yer almaktadır.

İnsanlar Mide Botoksu’nu Neden Marmaris’te Tercih Ederler?

Marmaris Mide Botoksu tedavisi için en gözde yerlerden biridir. Mide Botoksu İstanbul’da da sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak tedavilerini tatille birleştirmek isteyen hastalar için Marmaris daha sık tercih edilir. Çünkü Marmaris coğrafi konumu yaz tatili için son derece uygundur. Mide botoksu tedavileri de çok kolay işlemler olmakla birlikte Marmaris’te tedavi olmak çok faydalı olacaktır. Hastalar tedavilerinin ardından uygun fiyatlı bir tatilin keyfini çıkarabilir ve son derece donanımlı hastanelerde başarılı Mide Botoksu tedavileri alabilirler.

Mide Botoksu

Mide Botoksu Fiyatları – Marmaris 

Tedavi son derece uygun fiyatlıyken elbette Marmaris, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde fiyatlar farklılık göstermektedir. Bu nedenle uygun fiyatlı yerlerde tedavi almak gerekir. Tedavisi pahalı olacak klinikler de olacak. Ancak Türkiye’de Mide Botoksu tedavisi yaptırmak için yüksek maliyetler ödemenize gerek yok.

Yukarıda belirtildiği gibi, maliyetler genellikle düşük olmalıdır. Bunun nedeni döviz kurunun çok yüksek olması ve yaşam maliyetinin düşük olmasıdır. Bu nedenle tedaviler için daha fazla ödeme yapmak, tedavi başarı oranımızı artırmaz veya daha fazla kilo vermenizi sağlamaz. Bu nedenle tedavi için klinik seçerken uygun fiyatlı bir klinik seçmeye özen göstermelisiniz. Ancak, başarılı olmaları gerektiğini unutmamalısınız.

Marmaris Mide Botoksu Klinikleri

Marmaris’te çok sayıda Mide Botoksu kliniği bulunmaktadır. Buranın büyük bir şehir olduğu göz önüne alındığında, birçok hastane ve klinik de var. Ancak burası yabancı hastalar için sıklıkla tercih edilen bir şehir olduğu için klinik bulmak çok kolay olacaktır. Önemli olan maliyeti etkin klinikler bulmaktır. Kliniğe karar vermediyseniz ve kliniklerin başarı oranları hakkında bir fikriniz yoksa Marmaris’te Mide Botoksu yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tedavilerde yabancı hastalar için daha ucuz fiyata tedavi sunuyoruz. Yılların verdiği tecrübe, hastane ve kliniklerde sahip olduğumuz özel indirimler, hastaların en iyi fiyat garantisi ile çok başarılı bir tedavi almalarını sağlıyor. Siz de Maxısağlık tarafından tedavi görmüş binlerce memnun hastamızdan biri olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Marmaris’te Mide Botoksu Ne Kadar?

Marmaris Mide Botoksu fiyatları diğer ülkelerde olduğu gibi hastaneden hastaneye değişiklik gösterebilen tedavilerdir. Bu nedenle hastaların iyi fiyat garantisi ile tedavi görmek istemesi son derece doğaldır. Mide botoksu için en uygun fiyatları ödeyip Marmaris’te başarılı bir cerrahi tedavi görmek ister misiniz? Bunun için kendinizi daha güvende hissetmek için dilerseniz piyasa araştırmaları yaparak en uygun fiyatları bulmaya çalışabilirsiniz. Ancak sonuç aynı kalacaktır.

Maxısağlık olarak Marmaris’te Mide botoksu tedavilerinde en uygun fiyatlara sahibiz. Siz de bu avantajdan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mide Botoksu (Marmaris Mide Botoksu) için fiyatımız ; 880€.

Aynı zamanda dilerseniz paket hizmetlerimizi de tercih edebilirsiniz. Paket hizmetlerimiz, beş yıldızlı bir otelde konaklama, hastane -otel ve havalimanı arasında VIP ulaşımı içermektedir. Sonuç olarak kahvaltınız ve hastane testleriniz de pakete dahildir. Paket fiyatımız; 1450€. Marmaris Mide Botoksu hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Mide Botoksu